Scroll Top
„Activități creative pentru Vacanța de Paște 2022 in Bucuresti pentru copii intre 7 si 12 ani – DEZVOLTAREA INTELIGENȚEI CREATIVE”

„Activități creative pentru Vacanța de Paște 2022 in Bucuresti pentru copii intre 7 si 12 ani – DEZVOLTAREA INTELIGENȚEI CREATIVE” un proiect inovativ, pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani, prin care se desfășoară ghidat exerciții unde cursantii inventează produse pe care le expun colegilor.

Inteligența creativă se referă la abilitatea de a rezolva probleme prin imaginarea unor soluții noi și unice. Un copil cu o inteligență creativă sporită este extrem de inovativ și imaginativ.

 Atelierul din această vacantă își propune:

  • activarea inspirației și imaginației copiilor
  • dezvoltarea încrederii în sine
  • înțelegerea procesului creativ
  • valorizarea propriei persoane

Conform studiilor, există o corelație foarte puternică între nivelul de creativitate al unui copil și performanța sa academică.

Cum apare procesul creativ? Prin conectarea la propria INTUIȚIE se nasc momentele de INSPIRAȚIE care ne determină sa ne folosim IMAGINAȚIA pentru a crea INOVAȚIE.

Inteligența creativă este activată în situații de zi cu zi înaintea oricărui eveniment care presupune ceva nou: creăm reguli noi într-un joc, creăm o poveste, rezolvăm un conflict în mod constructiv etc. Când se ating niveluri extrem de ridicate ale inteligenței creative, se ajunge la invenții și creații memorabile realizate de personalități precum T. Edison, Beethoven, Leonardo Da Vinci, Tesla etc.

Perioada: 26 aprilie 2022

Loc: dr Felix, 55, sector 1, București

Ora: 10:00

Durată: 1,5 ore

Preț: 150 lei/ pers,

Copiii vor primi pentru acasă fișe cu câteva jocuri-exerciții care să fixeze aptitudinile dobândite.

Vezi si https://www.edpost.ro/creativitate-si-generare-de-idei/

Trainerul este o persoană studii de specialitate in țară și străinătate, cu experiență de peste 20 de ani in domeniul creativității, cu 15 ani de formare de tineri si adulți și care desfășoară acțiuni de cercetare legate de resursele creativității.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6920278906549731328

Pentru înscrieri și detalii: contact@edpost.ro / 0756.010.876

https://www.facebook.com/EdPost.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp