Scroll Top
Constantinescu George ne vorbește despre cariera sa în actorie
Color cartoon illustration depicting theatre props mask skull vector illustration

Te rugăm să accepți cookie-urile următoare pentru a urmări acest clip video - click aici: statistici, marketing.

George Constantinescu este actor, profesor şi manager al Teatrului de Arta din Bucureşti. A visat încă din copilărie la acest statut, iar acum ne povesteşte care a fost parcursul său până să ajungă aici şi în ce constă viaţa de artist.

Încă de la vârsta de cinci-şase ani şi-a dat seama că actoria este meseria care îl caracterizează, momente în care interpreta diverse roluri fără să aibă o şcoală în acest sens.

Actorul subliniază că în acest domeniu talentul fără muncă este în zadar, iar munca fără talent este un eşec. Ne sfătuieşte că pentru a avea succes cel mai important este să depăşeşti confortul personal, iar apoi toate uşile către succes ţi se vor deschide, exact aşa cum i s-a întâmplat şi lui în momentul în care a decis sa se mute la Bucureşti pentru o carieră mai strălucită.

Urmându-şi visul, în 2012 deschide Teatrul de Artă Bucureşti, câştigă foarte multe premii, fiind un organism teatral extrem de viu şi efervescent. George spune că actoria înseamnă sacrificii enorme, dar vine şi cu multe împliniri.

Lucrează foarte mult cu amatori a-i actoriei şi în principal îi ajută să treacă peste anumite frici şi probleme prin intermediul jocului.

Mai mult despre experienţele pe care George le-a trăit, dar şi sfaturi benefice oricui vei găsi urmărind interviul integral.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp