Scroll Top
Instagramul și câteva metode eficiente pentru a-ți crește contul
Pile of 3D Instagram Logos

Instagramul a devenit pasiunea  mai multor oameni. Dar cum poți folosi Instagram în așa fel încât să îți aducă doar beneficii și în același timp să fie o sursă de venit?

În primul rând trebuie să te gândești foarte bine care este nișa ta și pentru asta trebuie să vezi și care este pasiunea ta, iar mai apoi trebuie să ai curajul să o împarți cu cei care te urmăresc.  Nu contează că faci fitness, make-up, modă, cooking, trebuie doar să înveți cum să îți vinzi cât mai bine pasiunea pentru a putea caștiga ceva din instagram

Cunoaște-ți audiența:

  • Fă instastories cu sondaje prin care pui întrebări din nișa ta
  • Intră pe conturile urmăritorilor tăi și vezi exact cu ce se ocupă și ce postează
  • Scrie comentarii pe postările urmăritorilor tăi să vezi câți dintre ei răspund sau cât de receptivi sunt la comentarii.

Content: instagramul este mai mult despre vizual, astfel că niște poze foarte bune sau o grafică bună te vor ajuta și îți vor crește audiența. Ți-aș recomanda postări structurate în categorii cu o arie crescută de interese ( citate, glume, informații din expertiza ta, vide-uri cu interes crescut pentru audiența ta). Postează cât se poate de constant și în același timp cât se poate de des. Spre exemplu dacă ai stabilit că vei posta două poze pe zi, așa să faci! Asta va face cu adevărat diferența. Un obstacol mare este propria părere: ceea ce pentru tine nu este important, pentru altul poate însemna enorm!

Descrierea din bio: Este foarte importantă! Cu o limită de 150 de caractere, trebuie să fie scurtă și la subiect, astfel încât să îți descrie foarte bine pasiunile și abilitățile

Texte la postări: dacă vrei să postezi ceva, dar ești pe grabă, nu posta în feed, postează în stories pentru că acolo nu este nevoie nepărat de un text. Pe cont însă fă-ți o descirere, un mesaj prin care să te apropii de audiență.

Geostrategia: aș putea că este oarecum o strategie de marketing care este foarte importantă în creșterea ta organică. Tehnica aceasta te va ajuta să ajungi la foarte mulți oameni, fără bugete de ads. Folosește mereu locația în postările tale și vei fi expus locuitorilor din locația în care ai dat tag.

Cred că și tu ai înțeles potențialul enorm pe care îl are Instagramul și cât de bine poate fi monetizat dacă îl folosești inteligent și cu multă muncă.

Ai toate metodele ca să îți crești contul tău de instagram și să te bucuri de pasiunea ta. Spor!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp