Scroll Top
Resurse Educaționale Gratuite
School photo created by freepik - www.freepik.com

Anul 2020 ne-a arătat cât este de important să fim pregătiți pentru orice schimbare. Unul dintre cele mai afectate sisteme este, cu siguranță, cel educațional. Iar aici nu vorbim doar de cel din România, ci și din multe alte țări. Majoritatea sistemelor educaționale nu erau pregătite pentru învățatul online.

În plus, din cauza grijilor, mulți părinți nu și-au mai trimis copiii la școală, acolo unde s-a putut merge. Astfel, atât profesorii cât și părinți au trebuit să găsească alternative pentru a face învățatul la distanță distractiv, dar și util, în același timp.

Există o mulțime de resurse educaționale online gratuite. Mai jos vă vom prezenta o listă de resurse de diferite fișe de lucru pentru majoritatea grupelor de vârstă.

Resurse în limba engleză

Scris și citit:

Matematică:

Științe:

Studii Sociale:

Mai multe resurse în limba engleză din diverse domenii, precum artă, muzică, sărbători, organizare, puteți găsi pe site-urile de mai jos:

Resurse în limba română

Limba și literatura română:

Matematică:

Științe:

Studii Sociale:

 

Puteți găsi mai multe resurse educaționale gratuite dintr-o gamă largă de domenii (dezvoltare personală, fizică, chimie, arte, educație fizică și sport, etc.) pe site-urile de mai jos:

În această perioadă trebuie de profităm de unul dintre cele mai mari avantaje ale evoluției tehnologiei și anume accesul la informație. Toate aceste resurse menționate sunt doar la un click distanță și pot ajuta profesorii și părinții să ofere copiilor o învățare cât mai aproape de normal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp