Scroll Top
iBanFirst în România

Îți dorești tranzacții bancare internaționale sigure și rapide? Vrei să ai posibilitatea de a urmări chiar tu banii? iBanFirst îți oferă aceste posibilități, pe lângă alte avantaje. Compania își deschide primul birou din zona Europei Centrale și de Est chiar în capitala României, în București.

Te întrebi ce este iBanFirst? iBanFirst este o companie care furnizează servicii financiare. Compania franceză, fondată în 2013, are sediul în Belgia și este acreditată AISP și PISP, oferindu-și, în prezent, serviciile la peste 4000 de clienți din toată Europa. iBanFirst se adresează nevoilor IMM-urilor și ajută la dezvoltarea companiilor pe plan internațional. Mai mult decât atât, există și o platformă online prin care companiile pot face tranzacții rapide, rentabile, lipsite de riscuri, în peste 30 de valute. Platforma pune la dispoziție și facilitățile de „open banking”, care ajută clienții să aibă o privire de ansamblu asupra conturilor, indiferent de monedă sau de banca la care sunt deschise. De asemenea, clienții beneficiază de facilitatea „payment tracker”, prin intermediul căreia pot urmări în timp real traseul plăților efectuate.

Fondatorul și CEO-ul companiei iBanFirst, Pierre-Antoine Dusoulier, declară că zona Europei Centrale și de Est este profitabilă pentru dezvoltare, iar România se află într-un proces rapid de recuperare din punct de vedere economic în urma crizei generate de pandemia COVID-19.

Deschiderea biroului din București face parte din strategia de extindere iBanFirst pe piața europeană, urmând să fie inaugurate alte filiale în Bulgaria și în Ungaria în următoarele câteva luni. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp