Scroll Top
Programele Discovery Education
Abstract vector created by vectorjuice - www.freepik.com

Discovery Education este liderul global în resursele curriculare digitale bazate pe standarde pentru sălile de clasă K-12 (de la grădiniță până în clasa a 12-a) din întreaga lume. Ei încurajează învățarea pe tot parcursul vieții atât pentru studenți, cât și pentru profesori, cu manuale digitale premiate, conținut de înaltă calitate și cea mai mare comunitate de învățare profesională de acest gen.

Curiozitatea este un instinct de explora și de a da sens lumii din jurul nostru. Cei de la Discovery Education știu de cât de important este să păstrăm toți elevii și profesorii conectați la curiozitate. Astfel, ei pun la dispoziție o serie de resurse și experiențe care oferă oportunități nesfârșite de a investiga problemele din lumea reală, de a descoperi înțelegerea, de a inspira inovația și de a cerceta posibilități nelimitate.

Experience

Discovery Education Experience este o platformă flexibilă de învățare K-12 care oferă lecții digitale atrăgătoare, cu un conținut de calitate superioară și gata de folosit. În plus, acest program pune la dispoziție unelte unice de colaborare și resurse educaționale profesionale.

Programul Experience, construit pentru toate clasele, subiectele și interesele, ajută profesorii să creeze experiențe educaționale cu un impact major asupra studenților. Toate cele peste 200.00 de resurse interesante, imagini, video-uri, text sunt atent alese și segmentate în funcție de clasă, oferindu-le profesorilor oportunitatea de a economisi timp, dar și de a folosi resurse personalizate pentru interesele lor.

Science

Discovery Education Science își dorește să conecteze studenții la curiozitatea lor interioară plasându-i într-o experiență de învățare tridimensională. Au fost create cu atenție povești unitare cu scopul de a-i ajuta pe profesori să ofere tuturor elevilor o experiență autentică de învățare tridimensională.

Programul Science îmbarcă elevii călătorii pline de aventură, fiecare poveste urmărind un cadru de învățare 3D. Ancorarea în fenomene din viața reală are scopul de a-i face pe elevi să pună întrebări, să rezolve probleme, să investigheze și să colaboreze pentru a găsi soluții.

STEM

Prin câteva dintre programele sale, Discovery Education oferă o sută importantă de resurse pentru profesorii STEM. Ei au legat parteneriate cu organizații care gândesc la fel pentru a crea o gamă largă de resurse gratuite de învățare în clasă sau în familie cu scopul de a conecta elevii, profesorii și părinții la educația STEM.

Social Studies Techbook

Social Studies Techbook este o resursă care folosește o abordare bazată pe anchetă pentru a spori abilitățile de alfabetizare și de gândire critică. De la povești despre culturi antice până la evenimente actuale, acest manual digital cuprinzător scoate conceptele de pe pagini și dă viață lecțiilor.

Cu Social Studies Techbook elevii capătă apreciere și empatie pe măsură ce învață istoria printr-o varietate de voci într-un mediu de învățare sigur, cooperant și empatic. Conținutul pe mai multe module de înaltă calitate este esențial pentru îmbunătățirea vocabularului academic, pentru a sparge barierele în calea învățării, pentru a oferi tuturor elevilor mai multe moduri de a străluci și pentru a implica studenții în gândirea la nivel superior.

Math Techbook

Math Techbook este o resursă ce a fost creată cu scopul de a transforma tradiționalele probleme de matematică în probleme relevante ce merită să fie rezolvate. Acesta combină înțelegerea conceptuală, fluența procedurală și aplicarea pentru a ajuta toți elevii să dezvolte o stăpânire pe termen lung a matematicii.

Această carte digitală pune matematica la îndemâna fiecărui cursant, antrenând elevii prin interactivitate digitală, activități asemănătoare jocurilor, probleme, dezvoltate prin cod, cu NBA și un text relevant bogat.

Professional Learning for Educators

Programul Professional Learning are scopul de-i inspira pe profesori să-și regândească modalitățile de predare. Ei oferă o serie de oportunități de învățare pentru cadrele didactice de a încorpora produsele Discovery Education în toate disciplinele și nivelurile de clasă – în mod echitabil și cu impact mare.

Concluzii

Deși trăim într-o lume a informațiilor, mulți profesori susțin că este dificil să găsești conținut de calitate online. De aceea, Discovery Education își dorește să ușureze procesul profesorilor de a integra altfel de metode de predare în orele lor.

Resursele pe care atât profesorii, cât și elevii le pot găsi în programele Discovery Education sunt atractive și adecvate pentru a fi utilizate la clasă. Astfel, orele devin mai interesante pentru elevi și mai ușoare pentru profesori.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp