Scroll Top
Proiect educațional Delegația Generală Valonia – Bruxelles

Delegația generală Valonia – Bruxelles la București aniversează anul viitor 20 de ani. Cu această ocazie pornim, împreună, un proiect educațional pentru designerii grafici.

În ce constă aceast proiect?

  • Un exercițiu practic:
  • Participanții vor primi un brief pentru realizarea unui logo pentru aniversarea celor 20 de ani a Delegației Valonia – Bruxelles la București;
  • Aceștia vor avea 7 zile de pregătire a logo-ului;
  • Lucrările vor fi jurizate de o comisie și cea mai potrivită va primi o bursă de 700 euro, iar următoarele 10 persoane vor primi un kit-cadou. Toți participanții vor primi o diplomă care poate fi atașată la CV.
  • Un workshop educațional unde participanții vor primi sfaturi din partea unui reprezentant al unei agenții de publicitate și din partea unui designer grafic profesionist, dar și cu reprezentanți ai Delegației. În cadrul acestuia se va discuta despre Account Management (care sunt cerințele generale ale unui client atunci când vine vorba despre realizarea unui logo), despre Creativitatea în publicitate (ce înseamnă, cum o putem dezvolta și cum se aplică ea unui grafician), despre ce trebuie să ai în vedere când creezi un logo din punctul de vedere al graficianului și vom afla mai multe informații despre Delegația Valonia – Bruxelles;

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie?

  • Să ai vârsta între 18 și 30 ani;
  • Să ne trimiți un e-mail la contact@edpost.ro până pe 24 noiembrie 2021 cu CV-ul tău (sau prezentarea creativă) și portofoliu (dacă există).

După finalizarea proiectului, vom organiza și o expoziție online cu toate lucrările, o oportunitate pentru participanți de a primi expunere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp