Scroll Top
Regulament proiect
  1. Perioada

Campania se desfășoară începând cu data de 3 noiembrie 2021 și se va încheia în data de 6 decembrie 2021.

  1. Organizator

Asociația CREDU, în numele Delegației generală Valonia-Bruxelle, persoana juridică română cu sediul social în este denumit în continuare ca fiind Organizator.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Campaniei, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului sau a platformelor de social media: Facebook, Instagram, etc.

  1. Condițiile de participare

Pentru e deveni eligibil participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;
  • Să trimită CV-ul și portofoliu (dacă există) pe adresa de e-mail contact@edpost.ro până la data limită de 24 noiembrie 2021.

Concursul are valabilitate pe întregul teritoriu al României.

  1. Premii

Premiul sunt reprezentat de o bursă în valoare totală de 700 EURO cu TVA. (echivalentul în ron va fi stabilit la un curs valutar de 1 EURO = 4,95 RON)

10 persoane vor primi un kit-cadou format din tricouri, ciocolată belgiană și benzi desenate.

  1. Alegerea câștigătorului

Câștigătorul va fi ales de comisie formată din membrii ai Delegației generală Valonia-Bruxelle și ai Asociației CREDU. Deliberarea se va realiza în perioada 7 decembrie – 10 decembrie 2021.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 13 decembrie 2021.

  1. Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Campaniei atât în scopul anunţării şi identificării câştigătorului, cât şi a trimiterii de informaţii cu caracter publicitar din partea organizatorului.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp