Scroll Top
Universitatea din Melbourne, experiență de 165 de ani în învățământul superior

Un impact pozitiv pe peste tot în lume este unul dintre noile standarde din învățământul superior în contextul internațional actual.

Carmel Murphy, director executiv la Universitatea din Melbourne, este responsabilă pentru dezvoltările strategice. Astăzi, pentru articolul nostru despre învățământul superior din întreaga lume, ea a evidențiat câteva aspecte și obiective importante stabilite de Universitatea din Melbourne cu privire la viitorul educației și al studenților internaționali.

Viitorul educației

Carmel Murphy: Acest peisaj în care ne aflăm nu este static, suntem într-o continuă evoluție. Oferim în continuare cea mai înaltă calitate posibilă în educație pentru comunitatea noastră studențească.

Universitatea din Melbourne – misiune

Carmel Murphy: Atragerea studenților capabili și dedicați, din cele mai diverse medii, cultivarea ambiției și sprijinirea acestora pentru a-și îndeplini potențialul, sunte direcțiile esențiale pentru îndeplinirea planului nostru.

Universitatea din Melbourne – informații generale

Universitatea din Melbourne se află pe locul 33 în Times Higher Education World University Rankings și oferă cursuri de licență, postuniversitare, cursuri scurte, micro-acreditări și oportunități de cercetare postuniversitară pentru studenții internaționali.

Un nou standard pentru educația australiană

Curriculumul Universității Melbourne este primul de acest gen din Australia, dar este în conformitate cu alte instituții de top din America de Nord și Europa. Particularitățile curriculum-ului nostru, cu care ne mândin, sunt flexibilitatea sa. Se adresează celor care doresc atât flexibilitate, cât și celor care au în minte o idee bine conturată despre ceea ce doresc de la studiile superioare. Mai presus de toate, curriculumul Universității Melbourne este conceput pentru mintea curioasă, pentru cei care caută provocări intelectuale și doresc să învețe în facilități de clasă mondială cu unii dintre cei mai importanți academicieni din Asia-Pacific.

O privire asupra programelor oferite de Universitatea din Melbourne

Studenții încep cu studii de licență. Unii aleg un program care include licență și master. Pe parcursul a trei ani de licență, ei vor dezvolta o înțelegere profundă a unui anumit domeniu de studiu, care va fi specializarea lor. De asemenea, vor alege subiecte din afara domeniului principal, iar aici opțiunile sunt extrem de variate, pentru că există sute de subiecte oferite de cele zece facultăți.

Pregătiți pentru viitor

După o diplomă de licență, absolvenții se pot angaja sau pot continua cu  un master. Ei vor obține abilități și cunoștințe, dar și o calificare recunoscută la nivel internațional necesară pentru practica profesională. Studenții vor încheia pregătitea cu o diplomă aliniată la standardele universităților de top din întreaga lume.

Studenții absolvenți internaționali vor avea acces la oportunități de învățare și creare de rețele integrate în industrie.

Viața în Melbourne

Melbourne este unul dintre cele mai grozave orașe din lume, iar comunitatea Universității din Melbourne este o comunitate globală imprsaionantă de studenți, absolvenți și cadre universitare.

Măsuri de sprijin pentru studenți în timpul pandemiei globale de COVID-19

Carmel Murphy: Dorim să încurajăm și să salutăm în comunitatea noastră studenți talentați din cele mai diverse  medii și să-i sprijinim pentru a-și atinge potențialul. Toate cele șase campusuri ale noastre funcționează în conformitate cu reglementările de aiguranță COVID-19.

Studenți internaționali – experiențe de învățare și culturale în Melbourne

Beneficiile studiului în străinătate, și în special la Universitatea din Melbourne, sunt nenumărate, în afară de educația de clasă mondială pe care o primesc, studenții au ocazia să-și facă prieteni pe viață din întreaga lume și să experimenteze noi culturi.

Știm că experiența vieții într-un oraș nou sau într-o țară nouă pot fi o provocare pentru unii, dar constatăm că studenții internaționali acceptă aceste provocări și au beneficii atât în plan educațional, cât și personal. De la simpli călători până la cei care caută o experiență culturală profundă, avem o gamă largă de locuri de cazare disponibile. Aceasta includ totul, de la unități independente de locuit, până la cămine, dintre care unele funcționează de 167 de ani!

Sprijin pentru studenți internaționali

Carmel Murphy: Continuăm să ne îmbunătățim sprijinul acordat studenților internaționali prin servicii de sănătate, bunăstare și consiliere în carieră. Aceastea includ, de asemenea, o extindere a programelor noastre de burse și de sprijin în 2022, pentru a ajuta studenții să-și realizeze planurile educaționale.

Beneficii pentru studenții internaționali pentru anul universitar 2022-2023

Așteptăm cu nerăbdare să primim studenții internaționali înapoi în campus în următoarele luni, odată ce restricțiile internaționale la frontieră vor fi eliminate în Australia. Pentru a sprijini comunitatea studenților internaționali, extindem și oferta studenților. Aceasta include extinderea burselor pentru studenții internaționali. Aceste burse bazate pe merit încep de la 10.000 USD per student pentru studenții internaționali înscriși în anumite programe ale universității.

 

Mai multe detalii despre Universitatea din Melbourne: https://study.unimelb.edu.au/discover/international-students

Pentru a afla mai multe despre experiența internațională, urmăriți:

Welcome to Melbourne International Student webinar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp