Scroll Top
Hamid Nicola Katrib – despre proporții, culori și volume în arhitectură
Image of engineering objects on workplace top view.Construction concept. Engineering tools.Vintage tone retro filter effect,soft focus(selective focus)

Te rugăm să accepți cookie-urile următoare pentru a urmări acest clip video - click aici: statistics, marketing.

Hamid Nicola Katrib este arhitect, iar pasiunea lui este pictura. El este recunoscut pentru imaginația sa unică și multitudinea de culori pe care le folosește în lucrările lui. A pictat natură statică timp de 16 ani în mai multe feluri. Călătoriile reprezintă pentru el o sursă de inspirație și consideră că este important să ne dăm seama cum funcționăm, fiecare dintre noi.

Hamid ne-a povestit că, încă de când era mic, se juca construind case din carton sau palate cu mobilă scalată. Dar de abia în cel de-al doilea an de facultate și-a dat seama că se regăsește în zona de natură statică, surrealistă. Acest stil s-a regăsit atât în pictură, cât și în arhitectura de interior.

El spune că, în industria lui, este foarte important să ai ochii pentru proporții, pentru culori și pentru volume. Hamid este de părere că pentru ați găsi identitatea trebuie să experimentezi, să citești foarte mult, să vezi foarte multe, descoperind, în final, cine ești tu.

Timp de 16 ani a pictat doar natură  statică în tot felul e cromatici și tematici, în funcție de perioadele din viața lui. Acum își dorește să înceapă să creeze portrete. În plus, Hamid ne-a mărturisit că, în prezent, lucrează la propria sa colecție de mobilă.

Pentru el călătoriile reprezintă o sursă de inspirație, de idei și de imagini. De asemenea, urmărește actori, cântăreți, oameni realizați din diferite domenii.

Urmărește întregul interviu pentru a afla care sunt planurile de viitor ale lui Hamid, dar și multe ale detalii interesante.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp